stigmama zakelijk

Het schrijven van professionele teksten doe ik al jaren. En met heel veel plezier!

Ik heb jarenlang gewerkt voor het bedrijfsleven en voor overheidsinstanties waar ik vooral de taak had om goed leesbare stukken te schrijven en teksten te redigeren en daar mensen mee te overtuigen. Dit heb ik altijd met heel veel plezier gedaan en nu kan ik dit ook voor jou als opdrachtgever doen!

Vanaf nu werk ik naast mijn werkzaamheden voor mijn blog ook als tekstschrijver voor organisaties of particulieren. Ik kan voor mijn opdrachtgever zelf stukken schrijven na input van de opdrachtgever of juist al bestaande teksten redigeren en/of corrigeren.

Deze teksten kunnen verschillende doelen hebben: Voorbeelden hiervan zijn het vullen van een website, het schrijven van een goed leesbare notitie of lezing, het inleveren van een foutloze scriptie of manuscript voor een boek. Ook kan ik interviews houden en uitschrijven, les- of voorlichtingsmateriaal voor een opdrachtgever verzorgen door nieuw materiaal aan te leveren of al bestaand materiaal te verfijnen en/of te verbeteren.

Ik schrijf teksten voor de ondernemer die extra vaart in de onderneming wil brengen. Omdat ik weet hoe je dat doet.

Wat kan ik voor je doen?

  • ik kan je helpen bij allround tekstschrijverij; bijvoorbeeld het redigeren van stukken of het schrijven van webteksten of interviews;
  • ik kan je ondersteunen bij het communiceren naar cliënten vanuit ervaringsdeskundigheid;
  • ik kan lezingen voor je verzorgen.

 

Wil je hier meer informatie over? Neem dan een kijkje op mijn website www.mooigezegdtekstschrijverij.com