Bloggen voor de NVA-Noord Brabant

Vanaf vandaag mag ik iedere week mijn blog publiceren op de website van de  NVA regio Noord Brabant.

Ik ben daar erg blij mee en ook wel een beetje trots op!

Wat is de NVA?

De NVA is dé vereniging die zich inzet voor de belangen van mensen met autisme en hun naasten in alle levensfasen en op alle levensterreinen. Onder autisme verstaat men het brede spectrum van autismespectrumstoornissen, waaronder Asperger, PDD-NOS en McDD. De NVA geeft mensen met autisme en hun naasten een stem en zorgt dat zij gehoord worden. De NVA is dé organisatie in Nederland die vanuit het perspectief van mensen met autisme en hun naasten bouwt aan een autismevriendelijke maatschappij; een maatschappij waarin mensen met autisme optimaal geïntegreerd, geaccepteerd en zelfredzaam zijn.

De NVA regio Noord-Brabant vertegenwoordigt bijna 2000 leden en is daarmee een van de grootste regio’s van Nederland. Noord-Brabant heeft 8 Autisme Informatiecentra, de zogenaamde AIC’s. Daar staan vrijwilligers klaar om mensen met autisme en hun naasten de nodige ondersteuning te bieden. Hier kan iedereen terecht voor informatie over autisme, voor contact met lotgenoten en themabijeenkomsten.

Interesse? Meer info vind je op: http://nva-nb.nl/

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s