bloggen voor Lotje&co

Echt fijn nieuws: Het is dan wel bijna vakantie maar ik timmer lekker door aan de (vrijwilligers)weg! Vanaf vandaag komt mijn blog ook af en toe op de website van Stichting Lotje&co.

Stichting Lotje&co wil aan gezinsleden en naasten van zorgintensieve kinderen laten zien welke mogelijkheden er zijn voor deze zorgintensieve kinderen en biedt een platform aan moeders, vaders, broers en zussen, grootouders en andere naasten die intensieve zorg verlenen.

Hoe ze dat doen?

Met een interactieve website, een tijdschrift (4x per jaar) en allerlei activiteiten en evenementen zijn ze er voor duizenden vaders, moeders, broers, zussen en andere naasten van zorgintensieve kinderen.Lotje27_cover-300x398 (2)

Ik wil heel graag dat Lotje&co mijn blogs deelt zodat ik meer mensen kan bereiken met mijn verhalen. Op mijn beurt hoop ik weer dat ik Lotje & Co meer onder de aandacht kan brengen van mensen met bijvoorbeeld zorgintensieve kinderen of naasten daarvan. Want ik wil heel graag dat dit actieve netwerk van en voor gezinnen met een zorgintensief kind zelfstandig verder gaat met het tijdschrift en de site!

 

link naar Lotje&Co

2 comments

  1. Gaaf, Anne-Marie! Heel mooi dat je verhalen en signalen worden opgepikt en je zo de mogelijkheid krijgt een breder publiek te bereiken. Succes met je blog!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s