Interview voor de krant

Afgelopen zaterdag stond ik met een (paginagroot) artikel in het Eindhovens Dagblad.

Ik moet je zeggen, ik schrok er zelf van dat het zo’n groot artikel is geworden! Dat had ik gewoon niet zelf zo bedacht…..

Al weer een aantal maanden geleden werd ik geïnterviewd door een aardige journalist op leeftijd die mij het hemd van het lijf vroeg over mij, mijn blog en mijn bijzondere gezin. Leuk om te doen omdat ik graag mijn verhaal wil delen maar voorop stond voor mij dat ik daar wel secuur in wilde zijn.

De tekst is dus een 3 tal keer over en weer gegaan voordat het artikel mijns inziens kon worden gepubliceerd. Ik ben namelijk heel erg voor openheid maar houd daarbij altijd goed in mijn achterhoofd welke informatie wat kan doen met mij of met de ander, nu of in de toekomst. Al met al ben ik best wel trots op het resultaat en wil het graag met jullie delen. Vandaar hieronder de link naar het artikel.

Mocht je nog niet hebben gereageerd: Ik ben heel benieuwd naar wat jullie er van vinden!

Anne-Marie Kee ED

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s